avagy átalakulás smink-, fodrász-, stylist tanácsadással, fotózással

Szépség Tuning

Szépség Tuning

Mi is az a SZÉPSÉG TUNING?

2015. január 22. - Makeup Bar

Gyakran járnak ilyen gondolatok a fejedben?

Mit vegyek fel ma? De unom a ruháimat! Más stílus, színek állnak jól nekem?

Valamit kezdenem kellene a hajammal... Lehet, hogy hajszínt, frizurát kéne változtatnom? De milyen frizura állna jól nekem?

Hogyan sminkeljek? Egyáltalán el tudnám készíteni magamnak? Milyen színek állnak jól nekem?

babettberkes_hu_pillanatkepstudio_hu_szepsegtuning_atvaltoztatas_tanacsadassal14.jpg

MAGADRA ISMERTÉL? AKKOR NÁLUNK A HELYED!

Eljött a Te időd! Segítünk, hogy kihozd magadból a maximumot!

Persze az interneten böngészve is sok tippet és trükköt találsz. Amit viszont mi ajánlunk, az egy csak Neked szóló 2 órás program, ahol Te vagy a főszereplő! Ahol minden kérdésedre választ kapsz és bármilyen kérdést felthetsz!

EZ VALAMI MÁS!

Nem egy átlagos, egy alkalomra szóló átalakító-szépítő programon veszel részt! Mialatt megszépülsz, a profi, lelkes szakemberekből álló csapattól választ kaphatsz minden kérdésedre. Közben észrevételenül megtanulhatod azt is, hogy hogyan válassz legközelebb határozottan ruhát a boltban, és később mivel párosítsd az egyes darabokat a szekrényedből. Megtanulod, hogy milyen smink ideális a számodra, ezért reggel határozott mozdulatokkal elkészítheted.

A cél, hogy maradandó változást érjünk el, hogy meg tudd változtatni mindennapjaidat, elindulva a kiteljesedés útján, ezáltal elégedettebbé, magabiztosabbá és önbizalommal telivé válsz.

Mi fér bele a 2 órába?

  • 30 perces frizura elkészítése, mesterfodrászunk tanácsadásával
  • 30 perces smink elkészítése, sminkesünk tanácsadásával
  • 30 perces stílustanácsadás, stylistunk segítségével
  • 20 perc fotózás, 2 saját, előre egyeztetett öltözetben, a stúdió kiegészítőivel, 6 db retusált fotóval, hogy segítsen emlékezni Téged majd arra, hogy reggelente mit vegyél fel, hogyan szárítsd be a hajad és hol vezesd a sminkecsetet az arcodon azért, hogy minden nap kihozd magadbol a legjobb formád!
  • + 100% csajos hangulat
  • + szolgáltatás: + 1,5 órás beszélgetés életvezetési tanácsadónkkal, aki segíthet abban, hogy kimozdulj jelenlegi élethelyzetbeli elakadásaidból. Életvezetési tanácsadónk támogat abban, hogy megtaláld önmagad és elindulj az utadon.

Hidd el, hogy Te is szép vagy és könnyedén képes vagy a változásra, változtatásra! Mindig lehetsz egy kicsit még szebb, összeszedettebb és magabiztosabb!:) Ez nem csak egy alkalomra szól, hanem MOSTANTÓL MINDIG...

Korhatár nélkül, minden lányt, asszonyt, hölgyet szertettel várunk! Soha nem túl késő, hogy jobban érezd magad!

 

Az ELÉRHETŐSÉGEINKET ide kattintva találod, keress bátran minden kötelezettségtől mentesen!

A Szépség Tuning csomagok ÁRAIT pedig itt nézheted meg!

     

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtuning.blog.hu/api/trackback/id/tr757092139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása