avagy átalakulás smink-, fodrász-, stylist tanácsadással, fotózással

Szépség Tuning

Szépség Tuning

A sztárok is csak emberek :)

2017. október 25. - Makeup Bar

A sztárok is csak emberek! EZ EGY NEM MEGLEPŐ, DE MÉGIS FONTOS INFORMÁCIÓ! Nem lehet elégszer elismételni! Miért?

jlo_before_after.jpg

Azért, mert hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy amit a magazinokban látunk, az a valóság. Az a PHOTOSHOP! 

Ha megnézed ezeket a fotókat, látni fogod, hogy a sztárok valódi, hétköznapi megjelenése és a magazin/kifutó/gála/díjátadó megjelenése között óriási különbség van. Nekik könnyű, hiszen profi stáb áll rendelkezésükre, hogy egy-egy ilyen alkalomra elkészítsék a frizurájukat, sminkjüket, ruhájukat, 'összerakják' a megjelenésüket. 

A SZÉPSÉG TUNING is ilyen, de mégis más:) Mi is profi csapat vagyunk, profi szakemberekkel! Csak velünk a változás nem A-ból Z-be vezet, azaz nem a végletekről szól, hanem ettől jóval praktikusabban, instant változást hoz, amit már másnaptól könnyedén beépíthetsz a mindennapokba. Igen, Te egyedül, már másnaptól, nélkülünk:)

Szem előtt tartjuk, hogy olyan tanácsokkal lássunk el, amelyeket gond és gondolkodás nélkül alkalmazhatsz. Többé nem kell gondolkodnod azon, hogy milyen színek és fazonok közül válogass a ruhaüzletekben. Célirányosan, sokkar rövidebb idő alatt fogsz szezononként bevásárolni, egy-egy praktikus darabbal a ruhatáradat kiegészíteni és fenntartani. Lazán nekiállsz a reggeli sminednek, mert tényleg el tudod készíteni 6-7 perc alatt. Nem lesz vicces pirosítód és ügyetlenül felrajzolt füstös szemed. 

2 óra ráfordítással egy teljesen új nővé válsz, aki kialakította a stílusát és minden nap tudatosan szép!

Lényeges, hogy legyél nyitott a tanácsainkra és bízz bennünk, nem fogunk bohócot csinálni belőled! Ha 20 éve csak fekete ruhában jársz és kihúzod a szemed egy ceruzával, nem biztos, hogy bennünket keresel! Bár tény és való, hogy itt az ideje a változásnak.... 

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtuning.blog.hu/api/trackback/id/tr7313071300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása